Træpiller (Bio)

Træpiller fra Nielsen & Smith sparer dig for meget

Der er god varme og god økonomi i at fyre med træpiller. Du kan spare helt op til 50 % på din varmeregning ved at bruge træpiller i stedet for at opvarme med olie. Der skal 2 kg træpiller til for at opnå samme effekt som 1 liter fyringsolie. Og da træpiller er meget billigere end fyringsolie, vil det betyde en stor besparelse i dine varmeudgifter.

Høj brændværdi – skånsomt for miljøet

Nielsen & Smiths træpiller er lavet af rent træ og leveres fra vores samarbejdspartner Hornsyld Købmandsgaard. Træpillerne er presset sammen ved hjælp af damp og uden brug af bindemidler eller tilsætningsstoffer. Brændværdien er høj, da pillerne har et meget lavt indhold af vand og aske. Træpillerne er CO2-neutrale ved afbrænding, og er derfor meget skånsomme for miljøet, pillerne sigtes inden levering så de indeholder mindre end 5 % savsmuld.

Træpiller 6mm & 8mm i sække

Vi tilbyder fri levering af træpiller i sække i hele landet (bro faste øer). Vi leverer normalt indenfor 2-3 hverdage, hvis du bestiller inden kl. 9:30.
se mere på webshop

Træpiller løse

Vi tilbyder løse træpiller fra 3 tons indblæst & tip ½ og 1/1 træk, Jylland & Fyn med bro faste øer. Desværre har vi ikke samme muligheder på Sjælland, dog er levering af løse træpiller tip 1/1 træk muligt, eller afh ½ eller 1/1 træk Kalundborg. Kontakt os gerne for nærmere information.

Få en fast pris på dit brændsel

Prisen på træpiller kan variere i løbet af en sæson. Hvis du vil undgå uforudsete udgifter til brændsel, laver vi gerne en kontrakt med en fast pris på levering af træpiller. Prisen er baseret på dit årsforbrug, samt den mængde vi kan leverer pr. gang.

Der kan være gode penge at spare på en kontrakt på løse træpiller. Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at ringe til Hornsyld Købmandsgaard på 75 68 73 00. Vi leverer både til private, virksomheder og institutioner – store som små.

Bestil på webshop her.

Træbriketter - Nielsen & Smith

Træbriketter – et godt alternativ til brænde

Træbriketter er en ”grøn” og billig energikilde med stor formstabilitet. Briketter er velegnede til afbrænding i pejse, brændeovne og kedelanlæg til fast brændsel.
Når du tænder op i brændeovnen eller pejsen, fortjener du kvalitet.

Danske kvalitets briketter:

Gran/Fyr.: 960kg                   pr. palle
Emballage:                           Miljøneutral plastik.

Råvare: 100 % ren savsmuld/ spåner.

Bestil træpiller og træbriketter direkte fra vores samarbejdspartner Hornsyld Købmandsgaard lige her