Vinterhvede sortiment 2019

Nielsen & Smith tilbyder igen i år 3 stærke sorter inden for vinter hvede. De 2 sorter er fra anerkendte KWS samt en GRAHAM fra Syngenta som igen i år med med i sortimentet.

Alle vores vinterhvedesorter har spændende potentialer og har udmærket sig på landsforsøgene både på udbytte og sygdomsresistens m.m.

KWS LILI

KWS Lili kombinerer kvalitet og afsætningsmuligheder med et højt udbytte, forholdstal 101 som gennemsnit af landsforsøgene 2014-2017.

Sorten har robuste agronomiske egenskaber, og kombinerer en særdeles god stråstyrke med sygdomsresistens på bedste vis med nem driftsledelse og lave dyrkningsomkostninger til følge.

Læs mere

KWS Scimitar

Højtydende hvedesort af engelsk type, der grundet en kompakt vækst i efteråret, også egner sig til den tidlige såning. I de foreløbige data fra dette års landsforsøg med tidlig såning af vinterhvedesorter, er udbyttet således også helt i top.

Det stive strå betyder minimal eller ingen vækstregulering, selv med ekstra N. Sammen med en særdeles god Septoria resistens, er det med til at sikre lave dyrkningsomkostninger for sorten.

Læs mere

GRAHAM

Graham er en ny foder- og vinterhvede med et meget højt udbyttepotentiale – specielt ved såning fra starten af september.

Læs mere

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Telf.: +45 4329 8888

mail: nskorn@nskorn.dk