Såsædssortiment Nielsen & Smith

Nielsen & Smith tilbyder attraktive sorter inden for vinterraps, vinterhvede, vinterrug, vinterbyg og vinter triticale. Vi tilbyder levering i sælgers valg i hele Danmark til konkurrencedygtige priser – Vores erfarne konsulenter kan vejlede dit valg af vintersædekorn.

Dyrkning af vinterraps er udbredt i Danmark og flere landbrug har bl.a. anvendt vores kendte sorter fra 2017 såsom vores økologiske linjesort Quartz eller Hasting som er en hybridsort og blandt de højest ydende hybrider.

Til sæsonen 2019 præsenterer vi igen rapssorten HILLICO – en hybridsort med topudbytte og super resistens mod lys bladplet, middel til kraftig vækst og velegnet til såning fra midten af august og frem.

Liniesorten BUTTERFLY indgår igen i sortimentet. Med status som den højest ydende af alle sorter tre år i træk, er Butterfly en fantastisk stabil sort, som har lav biomasse, stor stråstyrke og stærk resistens overfor rodhalsråd og lys bladplet. Sorten tilbydes både til almindelig dyrkning og økologisk leveret til landbruget i sælgers valg. Butterfly har en meget kompakt vækst og er særdeles velegnet til tidlig såning.

Se vores spændende vinterrapssortiment her

Vinterraps-folder-2019

Nielsen & Smith er leverandører af egen produceret såsæd fremavlet økologisk i Danmark, se bl.a. vores brede sortiment i nedenstående hæfte:

Læs mere om vintersædssortimentet her.

Nielsen & Smith A/S har stor erfaring med vejledning og salg af vinterraps til dansk landbrug. Vi tilbyder altid god kvalitet – kontakt vores salgsafdeling for en snak omkring dine muligheder.

* Vi tager forbehold for en godkendt og vellykket avl, samt udsolgte varer.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Tlf.: +45 4329 8888

Mail: nskorn@nskorn.dk