Såsæd

Certificeret såsæd og kvalitetssædekorn fra Nielsen & Smith

Nielsen & Smith er kendt som leverandør af certificeret såsæd og sædekorn af højeste kvalitet, ikke blot i Danmark, men i store dele af Europa, som vi leverer fast til.

Gennem næsten 100 år har sædekorn været af afgørende betydning for Nielsen & Smith, og det er ikke uden stolthed, at vi stadig repræsenterer mange udenlandske forædlere af sædekorn i Danmark, og desuden har en stor eksport til det internationale marked.

De bedste sorter på markedet

Nielsen & Smith har fundet, afprøvet og markedsført mange af de kendte sorter indenfor certificeret såsæd, med stor betydning for dansk landbrug. I denne sammenhæng kan vi bl.a. nævne sorter som Mona- og Taarnbyg, Pastoral vinterbyg, Solid- og Tritexhvede, Scarlett- Global- og Auriga maltbyg, Topas og Global vårraps, Quartz vinterraps samt Loto- Baccara- og Javlo ærter.

Produktion af sædekorn og kvaliteten af denne har altid haft høj prioritet hos Nielsen & Smith. Vi lægger stor vægt på, at kernerne er sorteret op til en, for sæsonen, høj TKV. Store ensartede kerner giver en hurtig og ensartet fremspiring. Dette sikrer at planterne har samme udvikling, hvilket er det bedste grundlag for en stor avl.

Ud over at levere store ensartede kerner, har vi investeret i den nyeste og mest moderne bejdseteknik. Et element der sikrer udsæden mod alle frøbårne sygdomme.

Alle disse elementer har gjort at mange vælger Nielsen & Smith som leverandør af certificeret såsæd og sædekorn, både nationalt og internationalt. Den bedste kvalitet er for øje, når Nielsen & Smith er din leverandør.

Køb certificeret såsæd hos Nielsen & Smith

Her på siden får du information om bestilling af sædekorn fra Nielsen & Smith. Du finder informationer om forskellige sorter, om produktbestilling samt den nyeste information om sæsonens aktuelle sædekorn. Derudover har du mulighed for at læse vores 10 grunde til hvorfor du skal vælge certificeret såsæd.

Hos Nielsen & Smith A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Du er derfor sikret den bedste kvalitet på markedet, når du vælger Nielsen & Smith som leverandør af certificeret såsæd og sædekorn.

Vælg certificeret såsæd og sædekorn fra Nielsen & Smith – vi leverer altid den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Klik ind og se vores sortiment for 2020/2021

Vintersæd_2020_HK_N&S