Planteværnsmidler

Plantebeskyttelse 2018

Vi giver dig den bedste vejledning!
Nielsen & Smith A/S har samlet et 2018 program som beskriver, hvilken plantebeskyttelse vi anbefaler og hvilken dosering, løsning og stadie det skal anvendes. Vejledning til vintersæd, vårsæd, majs, ærter og hestebønner – find det du søger her.

Læs bl.a om vores Propulse og Viverda®.

Propulse er ny kemi med det stærkeste SDHI mod septoria i hvede. Den bedste effekt opnår du med Propulse på fanebladet, som i forsøg giver op til 7,4 hkg mere i nettoudbyttte. Med Propulse sikrer du et højere udbytte og bedre dækningsbidrag. (se side 7) eller Viverda® Danmarks stærkeste svampemiddel i korn! 200 kr. ekstra ved at vælge den rigtige SDHI til bekæmpelse af septoria. (se side 9).

Se hele programmet her.

Rammeaftale 2018

Hvorfor Danmarks bedste aftale!
Nielsen & Smith A/S er klar til igen i 2018, at tilbyde Danmarks bedste rammeaftale på planteværn. Hvorfor Danmarks bedste? Jo, fordi der følger relevant rådgivning med!

Læs mere om aftalen under vores nyheder  eller klik på den vedlagte PDF fil her

 

Fordele ved bonusordning

Nielsen & Smith A/S forhandler planteværnsmidler, og vi har et stort og alsidigt udvalg til alle typer afgrøder. Vi har igennem mange år haft stor succes med vores bonusordning, der giver vores kunder en lang række fordele ved køb af produkter til bekæmpelse af ukrudt og skadedyr. Som medlem af Nielsen & Smiths BONUSGRUPPE tilbyder vi dig blandt andet gratis levering af hovedordrer, faglig sparring og et bredt sortiment af anerkendte produkter til konkurrencedygtige priser. Læs mere om alle de øvrige fordele ved Nielsen & Smiths BONUSGRUPPE lige her (https://nskorn.dk/kundeservice/bonusgruppen).

Køb planteværn hos Nielsen & Smith

Nielsen & Smith A/S er medlem af DLA Agro/Danish Agro, som er baseret på fælles storindkøb af planteværnsmidler. Danish Agro er en international grovvarekoncern, der består af 80 agroindustrielle selskaber. Koncernen er en markedsførende leverandør af bl.a. foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn og såsæd samt køb af afgrøder fra landbruget. I samarbejde med Danish Agro er vi i stand til at tilbyde de bedste planteværnsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Uanset om du har brug for midler til bekæmpelse af ukrudt, sygdomme eller skadedyr i afgrøderne, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med de rette løsninger, der effektivt kommer problemerne til livs. Vi har et stort sortiment indenfor både herbicider (til ukrudt), insekticider (til skadedyr), fungicider (til sygdomme) og pesticider (til plantebeskyttelse). En homogent beskyttelse af dine afgrøder er altafgørende for både vækst og udbytte, og det er som bekendt lettere at forebygge end at helbrede.

Middeldatabasen

Planteværn- og Markjournal 2017

Den elektroniske planteværnsbog opdateres løbende, så de sidste nye anbefalinger er tilgængelige. Dette er medvirkende til at holde dig informeret med nyheder og de sidste nye produkter.
Se opdaterede leverandørbrugsanvisninger og sikkerhedsdatablade.
Planteværn- og Markjournal 2017, er et hæfte, der indeholder forslag til sprøjteplaner i landbrugsafgrøder, ukrudtsnøgler og blandingstabeller.
Planteværn- og Markjournal 2017, kan rekvireres hos Nielsen & Smith A/S, eller downloades kvit og frit nedenfor.
Markbogen 2017

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Telf.: +45 4329 8888

mail: nskorn@nskorn.dk