Planteværnsmidler

Planteværn 2020

Vi giver dig den bedste vejledning!
Nielsen & Smith har samlet et program for 2020 som beskriver, hvilken plantebeskyttelse vi anbefaler og i hvilken dosering, hvilken løsning og på hvilket stadie det skal anvendes. Vejledning til vintersæd, vårsæd, majs, ærter og hestebønner. I kraft af vores samarbejde med Hornsyld Købmandsgaard A/S kan vi tilbyde planteværn på meget fordelagtige vilkår.

Find det du søger ved at klikke på den grønne boks nedenfor:

Plantebeskyttelse 2020

Læs bl.a om vores Propulse og Viverda®.

Propulse er ny kemi med det stærkeste SDHI mod septoria i hvede. Den bedste effekt opnår du med Propulse på fanebladet, som i forsøg giver op til 7,4 hkg mere i nettoudbytte. Med Propulse sikrer du et højere udbytte og bedre dækningsbidrag (se side 7) eller Viverda®, Danmarks stærkeste svampemiddel i korn! 200 kr. ekstra ved at vælge den rigtige SDHI til bekæmpelse af septoria (se side 9).

Se hele programmet her.

Rammeaftale

Hvorfor Danmarks bedste aftale?
Nielsen & Smith er klar til igen i 2020, at tilbyde Danmarks bedste rammeaftale på planteværn. Hvorfor Danmarks bedste? Jo, fordi der følger relevant rådgivning med!

Vil du vide mere om rammeaftalen kan du læse den vedlagte folder nedenfor.

Rammeaftale

Fordele ved Rammeaftale

Nielsen & Smith forhandler planteværnsmidler, og vi har et stort og alsidigt udvalg af planteværn til alle typer afgrøder. Vi har igennem mange år haft stor succes med vores Rammeaftale, der giver vores kunder en lang række fordele ved køb af produkter til bekæmpelse af ukrudt og skadedyr.

Som medlem af Nielsen & Smiths Rammeaftale tilbyder vi dig blandt andet gratis levering af hovedordrer, faglig sparring og et bredt sortiment af anerkendte produkter til konkurrencedygtige priser samt returret, der sparer dig likviditet. Læs mere om alle de øvrige fordele ved Nielsen & Smiths Rammeaftale lige her.

Rammeaftale_Nielsen_&_Smith

Køb planteværn hos Nielsen & Smith

Nielsen & Smith køber planteværn ind sammen med Hornsyld Købmandsgaard, som er medejer af Danmarks største samarbejde på indkøb af planteværn. Stor indkøbsvolumen, god rådgivning samt service er din sikkerhed for konkurrencedygtige priser og optimal udnyttelse af den nyeste viden omkring planteværn.

Middeldatabasen