Planteværn - Nielsen & Smith A/S

Planteværnsmidler

Planteværn 2019

Vi giver dig den bedste vejledning!
Nielsen & Smith A/S har samlet et program for 2019 som beskriver, hvilken plantebeskyttelse vi anbefaler og i hvilken dosering, hvilken løsning og på hvilket stadie det skal anvendes. Vejledning til vintersæd, vårsæd, majs, ærter og hestebønner. I kraft af vores samarbejde med Hornsyld Købmandsgaard A/S kan vi tilbyde planteværn på meget fordelagtige vilkår.

Find det du søger ved at klikke på den grønne boks nedenfor: 

Læs bl.a om vores Propulse og Viverda®.

Plantebeskyttelse 2019 - Nielsen & Smith

Propulse er ny kemi med det stærkeste SDHI mod septoria i hvede. Den bedste effekt opnår du med Propulse på fanebladet, som i forsøg giver op til 7,4 hkg mere i nettoudbytte. Med Propulse sikrer du et højere udbytte og bedre dækningsbidrag (se side 7) eller Viverda®, Danmarks stærkeste svampemiddel i korn! 200 kr. ekstra ved at vælge den rigtige SDHI til bekæmpelse af septoria (se side 9).

Se hele programmet her.

Rammeaftale 2018

Hvorfor Danmarks bedste aftale?
Nielsen & Smith A/S er klar til igen i 2018, at tilbyde Danmarks bedste rammeaftale på planteværn. Hvorfor Danmarks bedste? Jo, fordi der følger relevant rådgivning med!

Læs mere om aftalen under vores nyheder  eller klik på den vedlagte PDF fil nedenfor. 

Fordele ved Rammeaftale

Nielsen & Smith A/S forhandler planteværnsmidler, og vi har et stort og alsidigt udvalg af planteværn til alle typer afgrøder. Vi har igennem mange år haft stor succes med vores Rammeaftale, der giver vores kunder en lang række fordele ved køb af produkter til bekæmpelse af ukrudt og skadedyr.

Som medlem af Nielsen & Smiths Rammeaftale tilbyder vi dig blandt andet gratis levering af hovedordrer, faglig sparring og et bredt sortiment af anerkendte produkter til konkurrencedygtige priser samt returret, der sparer dig likviditet. Læs mere om alle de øvrige fordele ved Nielsen & Smiths RAMMEAFTALE lige her.

Køb planteværn hos Nielsen & Smith

Nielsen & Smith køber planteværn ind sammen med Hornsyld Købmandsgaard, som er medejer af Danmarks største samarbejde på indkøb af planteværn. Stor indkøbsvolumen, god rådgivning samt service er din sikkerhed for konkurrencedygtige priser og optimal udnyttelse af den nyeste viden omkring planteværn.

Planteværnsbog 2018

Den elektroniske planteværnsbog opdateres løbende, så de sidste nye anbefalinger er tilgængelige. Dette er medvirkende til at holde dig informeret med nyheder og de sidste nye produkter.

Se opdaterede leverandørbrugsanvisninger og sikkerhedsdatablade.

Planteværnsbeskyttelse 2018 er et hæfte, der indeholder forslag til sprøjteplaner i landbrugsafgrøder, ukrudtsnøgler og blandingstabeller.

Planteværnsbeskyttelse 2018 kan downloades kvit og frit nedenfor.

Til kontaktformular

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Tlf.: +45 4329 8888

Mail: nskorn@nskorn.dk