Markfrø-Nielsen og Smith

Markfrø

Markfrø 2020 – Frøblandinger, specialblandinger, græs, roer, efterafgrøder m.m.


Nielsen & Smith kan igen udbyde et stærkt sortiment inden for frøblandinger, specialblandinger, græs, kløver, roer, efterafgrøder m.m.
Vi tilbyder markfrø og frøblandinger i 10 kilos sække eller 200 kilos storsække leveret til adressen til sæson.

ANBEFALEDE FRØBLANDINGER 2020 10 kg sæk / 200 kg storsæk
Frøblandingernes artssammensætning er udarbejdet af Det permanente Frøblandingsudvalg, der er udpeget af Landscentret, Planteproduktion.
Bemærk at blandingernes sammensætning er anført i procent på grundlag af kg markfrø. Anvendelse af andre sorter af tilsvarende type end de anførte kan forekomme. Læs mere her (klik på vedlagte PDF). Frøbladet 2020

Se bl.a. vores sortiment inden for græsfrø i 10 kilos sække eller vores sortiment af roer, kløver og lucerne.
2019 frøblandinger byder også på et spændende udvalg af blandinger til dyrkning af gulerødder, sukkermajs, kålroer, bælgplanter og oliehør.
Endvidere har vi efterafgrøder, klasse 2 såsom gul sennep, olieræddiker og honningurter samt frø til vildt- og naturpleje.

Kontakt Nielsen & Smith for bestilling af markfrø, frøblandinger, specialblandinger, græs, kløver, roer, efterafgrøder m.m.

Se hele sortimentet her: Markfrø 2020

Få et godt tilbud eller bestil dit forbrug af markfrø

Kontakt Nielsen & Smith på tlf. 43 29 88 88 for bestilling af dit frøforbrug eller en snak om dine muligheder med hensyn til frøblandinger, græs, kløver, roer, efterafgrøder m.m.

  • Hovedkontor tlf. nr. 43 29 88 88