Landbrugsgødning

Nielsen & Smith A/S indkøber alle produkter til landbrugsgødning igennem AgrowLine, som ejes ligeligt af DLA Agro/Danish Agro og Yara. Gødning til landbrug produceres bl.a. af Yara, der er verdens førende virksomhed indenfor produktion og distribution af mineralsk landbrugsgødning. Fast gødning leveres i Big Bags fra 500 kg og op. Med Nielsen & Smith som din leverandør af fast og flydende gødning til landbrug får du den bedste gødning på markedet til favorable priser.

Bestil din gødning til landbrug hos Nielsen & Smith

I relation til landbrugsgødning er fokuspunkterne bl.a. den bæredygtige, sunde vækst, der desuden sikrer høj kvalitet i afgrøderne. Nielsen & Smith sælger gødning, der er videnskabeligt testet og, i de korrekte doseringer, skåner miljøet. Miljøvenlig gødning har høj prioritet hos Nielsen & Smith A/S.

Der er ingen produktion af fast gødning i Danmark, så varerne importeres fra mange forskellige lande.

Kvaliteten og udbyttet af afgrødevæksten, der opnås med landbrugsgødning koblet med det bæredygtige aspekt, er desuden med til at øge konkurrenceevnen for dansk landbrug i fremtiden.

Hos Nielsen & Smith har vi mange års erfaring med salg af gødning til landbrug, og vores nuværende position bygger på, at vi har opbygget et solidt og kvalitativt netværk af kompetente samarbejdspartnere og distributører. Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds, og derfor er det kun markedets bedste gødningsprodukter, vi forhandler – naturligvis til skarpe priser.

Bredt udvalg i flydende gødning

Hos Nielsen & Smith A/S har vi tradition for at tilbyde vore kunder gødning, såvel flydende som fast, af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige markedspriser.

Anvender du flydende gødning, tilbyder vi et bredt sortiment fra vores samarbejdspartner Flex Gødning, som Yara, vores anden leverandør, i 2012 overtog aktierne i.

Få mere information om flydende gødning fra Flex Gødning i katalogen nedenfor, og se desuden fastgødningsoversigten for 2012:

Klik for at se Flex Gødning katalog

Klik for at se fastgødningsoversigt 2012

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Telf.: +45 4329 8888

mail: nscorn@nscorn.dk