Landbrugsgødning

Nielsen & Smith indkøber alle produkter til landbrugsgødning igennem Yara, der er verdens førende virksomhed inden for produktion og distribution af mineralsk landbrugsgødning. Fast gødning leveres i Big Bags fra 500 kg og op. Med Nielsen & Smith som din leverandør af fast og flydende gødning til landbrug får du den bedste gødning på markedet til favorable priser.

Bestil din landbrugsgødning hos Nielsen & Smith

I relation til landbrugsgødning er fokuspunkterne bl.a. den bæredygtige, sunde vækst, der desuden sikrer høj kvalitet i afgrøderne. Nielsen & Smith sælger gødning, der er videnskabeligt testet og, i de korrekte doseringer, skåner miljøet. Miljøvenlig gødning har høj prioritet hos Nielsen & Smith.

Der er ingen produktion af fast gødning i Danmark, så varerne importeres fra mange forskellige lande.

Kvaliteten og udbyttet af afgrødevæksten, der opnås med landbrugsgødning koblet med det bæredygtige aspekt, er desuden med til at øge konkurrenceevnen for dansk landbrug i fremtiden.

Hos Nielsen & Smith har vi mange års erfaring med salg af gødning til landbrug, og vores nuværende position bygger på, at vi har opbygget et solidt og kvalitativt netværk af kompetente samarbejdspartnere og distributører. Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds, og derfor er det kun markedets bedste gødningsprodukter, vi forhandler – naturligvis til skarpe priser.

Klik på billedet nedenfor for at se gødningssortimentet for 2019/2020:

Gødningssortiment 2019-2020

Bredt udvalg i flydende gødning

Hos Nielsen & Smith A/S har vi tradition for at tilbyde vore kunder gødning, såvel flydende som fast, af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige markedspriser.

Anvender du flydende gødning, tilbyder vi et bredt sortiment fra vores samarbejdspartner DanGødning A/S, der er Danmarks og hele Nordeuropas største producent af flydende gødning til landbruget.

Kapacitetsberegner

Nielsen & Smith A/S hjælper er altid klar til at hjælpe dig med at finde den tankløsning, der passer til dit behov.

Du kan også anvende DanGødnings kapacitetsberegner, der giver et godt overblik over hvor store tanke, du har brug for.

Få mere information om flydende gødning fra DanGødning A/S ved at besøge deres hjemmeside her eller kontakt vores salgsafdeling på tlf. 43 29 88 88.