Økologisk såsæd

Nielsen & Smith er leverandør af økologisk såsæd. Vi fører vore stolte traditioner inden for dansk og internationalt landbrug ind i den økologiske tidsalder. Alle vore sorter er naturligvis analyseret for udsædbårne sygdomme – ganske som vi plejer. Med økologisk såsæd fra Nielsen & Smith er du sikret følgende fordele:
• Godkendte økologiske sorter, til både foder og til konsum.
• Oprenset i vores sædvanlige høje kvalitet – klar til levering.
• 500 kg storsække ved tidlig bestilling.

Få et tilbud på økologisk såsæd

Køb din økologiske såsæd hos Nielsen & Smith. Vi kan kontaktes direkte via kontaktinformationerne nederst på denne side. Specialsorter og økologiske markfrø leveres efter ønske. Vi er leveringsdygtige i alle de mest almindelige sorter og er din garanti for markedets bedste kvalitetssorter. Vi kan bl.a. nævne den særdeles resistente og sunde liniesort, Butterfly, der hører til blandt de stærkeste økologiske sorter på markedet. To år i træk har økologisk Butterfly været den højestydende sort og ubestridt topscorer ved officielle forsøg og landsforsøgene. Læs mere om den velrenommerede økologiske såsæd her. Ring til os allerede i dag og få et godt tilbud på dit næste køb af økologisk såsæd. Vi er altid klar til at give dig professionel sparring og vejledning, så du vælger korrekt blandt vores udvalg af økologisk såsæd. En høst med højt udbytte er vores succeskriterium.

Årtiers erfaring med økologisk såsæd

Nielsen og Smith er en af de ældste spillere på markedet, og har årtiers erfaring med økologisk såsæd. Derfor kan vi tilbyde de bedste og mest gennemtestede produkter. Hos Nielsen & Smith er det altid vores ambition at være på forkant med udviklingen inden for det økologiske landbrug, herunder at kunne markedsføre de bedste økologiske sorter til vores kunder. Med en stolt tradition forankret i distribution og salg af kvalitetssædekorn i såvel Danmark som store dele af Europa, giver vi vore kunder garanti for et produkt, der giver dem det bedste resultat og så udbytterig en høst som muligt.

Bestilling af økologisk såsæd modtages telefonisk på:
Nielsen & Smith A/S Tlf.: 43 29 88 88
Jørgen Blomstrøm Tlf.: 26 82 49 30
Vagn Christensen Tlf.: 23 24 90 73

Lager af økologisk såsæd, Sjælland:
Førslevgaard Gods
Førslevvej 54
4250 Fuglebjerg
Tlf.: 20 33 65 39

Lager af økologisk såsæd, Jylland:
Hornsyld Købmandsgaard A/S
Vindelevvej 1, 7300 Jelling
Tlf.: 75 68 73 00

Vår økologisk 2018

Produktinformation økologisk 2018

Ring i dag og reserver dit forbrug, så er du sikret.

  • Nielsen & Smith A/S tlf. 43 29 88 88
  • Jørgen Blomstrøm tlf. 2682 4930
  • Vagn Christensen tlf. 2324 9073, Jylland
  • Gert Christensen tlf. 2679 8163, Sjælland/Fyn

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Telf.: +45 4329 8888

mail: nskorn@nskorn.dk