Økologisk såsæd

Nielsen & Smith er en af pionererne inden for økologi og prioriterer altid at markedsføre de nyeste og bedste sorter, også fra udlandet, som er specielt udviklede og velegnede til økologisk dyrkning.

Nielsen & Smith har årtiers erfaring med økologisk såsæd og har gennem flere år arbejdet tæt sammen med en bred vifte af økologiske planteavlere. Af samme grund er vi heller ikke blege for at udnævne os selv til eksperter i salg og produktion af især såsæd og andre former for økologiske afgrøder. Det er en klart defineret målsætning for os fortsat at være positioneret på markedet for økologisk såsæd, både i national og international øjemed.

Siden starten af 1990erne hvor den økologiske produktionsform tog fart, har vi tilbudt et bredt program af økologisk såsæd, som er tilpasset de dyrkningsmæssige forhold i Danmark. Nielsen & Smith tilstræber altid at udvide og skærpe det økologiske sortiment med de stærkeste og højestydende sorter, der fremavles af europæiske topforædlere. Vi tilbyder i dag nogle af markedets sundeste og højestydende sorter til de danske økologer. En del af sorterne er introduceret på det danske marked af Nielsen & Smith og vi arbejder løbende med udenlandske forædlere om udviklingen af nye spændende sorter, der er særligt egnede til det danske klima og den økologiske planteavlsproduktion.

Vi forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for økologisk såsæd samt tilpasse os den stigende efterspørgsel af økologisk såsæd. Som en seriøs leverandør til de etablerede og kommende økologiske landbrug, er det vores målsætning fortsat at udvikle vores økologiske program og præsentere økologisk såsæd af højeste kvalitet.

Nedenfor kan du se vores økologiske sortsprogram for 2020.

Økologisk såsæd 2020

Økologisk_vintersæd_2020_Nielsen_&_Smith

Ring i dag og reserver dit forbrug, så er du sikret.

  • Nielsen & Smith tlf. 43 29 88 88
  • Jørgen Blomstrøm tlf. 2682 4930
  • Vagn Christensen tlf. 2324 9073, Jylland
  • Gert Christensen tlf. 2679 8163, Sjælland/Fyn