Markfrø-Nielsen og Smith

Økologisk markfrø

Nielsen & Smith forhandler et fuldt program af økologisk markfrø fra DSV Frø Danmark A/S og kan tilbyde konkurrencedygtige og optimale blandinger til de økologiske jordbrug. Nogle af Europas førende planteforædlere står bag udviklingen af de økologiske markfrø, som Nielsen & Smith er stolte over at præsentere i sortimentet. Forædlingen foregår i Tyskland, Holland, England og Frankrig og de økologiske sorter er testet på lokationer over hele Europa.

Hos Nielsen & Smith er vi altid på forkant i forhold til at præsentere økologisk markfrø af højeste kvalitet til vores kunder. Af de produktblandinger vi forhandler kan bl.a. nævnes økologisk markfrø til afgræsning og slæt samt økologiske specialblandinger, økologisk græs og kløver og økologiske efterafgrøder. Læs mere om sæsonens økologiske frøprogram for 2020 lige her.

Alle økologiske frøblandinger fås i 10 kg sække. Bestiller du tidligt på sæsonen er bestilling af 200 kg sække også muligt.

Ring i dag og reserver dit forbrug, så er du sikret. Har du brug for vejledning og sparring omkring hvilken økologisk markfrø, du skal vælge, sidder vi også klar til at rådgive dig.

  • Nielsen & Smith – Tlf. 43 29 88 88
  • Jørgen Blomstrøm – Tlf. 2682 4930
  • Vagn Christensen – Tlf. 2324 9073, Jylland
  • Gert Christensen – Tlf. 2679 8163, Sjælland/Fyn