Uge 43 står i Knæk Cancers tegn – og Nielsen & Smith støtter igen kampagnen og indsamlingen.

Præcis ligesom i de forrige år støtter Nielsen & Smith igen op om Knæk Cancer 2020.
Hele uge 43 er dedikeret til kampen mod den frygtede sygdom, der rammer en ud af tre danskere under 75 år. 339.000 danskere lever i dag med en kræftdiagnose.

Når TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i uge 43 afholder Knæk Cancer-uge med fokus på oplysning og indsamling, er det med baggrund i både danskernes store opbakning og engagement i de senere år – og med coronakrisen i baghovedet. Årets kampagne afholdes samtidig i bevidsthed om, at Knæk Cancer om muligt er blevet endnu vigtigere i år.

Derfor handler uge 43 om to ting: Oplysning og indsamling. Oplysning om sygdom og helbredelse, om forskning og patienter, om død og ikke mindst om håb og liv. I en lang række programmer på TV 2 sættes der fokus på kræft, og undervejs vil pengene blive samlet ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Det hele kulminerer i et stort indsamlingsshow Knæk Cancer Live på TV 2 lørdag 24. oktober 2020, kl. 19:45. Her vil aftenens værter Mikkel Kryger, Janni Pedersen og Louise Wolff gelejde seerne igennem en både underholdende og alvorlig aften, hvor Danmark står sammen i kampen mod kræften.