Den 1. juni 2017 købte Hornsyld Købmandsgaard A/S aktiemajoriteten i Nielsen & Smith A/S. Nu er de resterende aktier handlet, og pr. 30. januar 2020 er Nielsen & Smith således et 100 % ejet datterselskab af Hornsyld Købmandsgaard.

Kommerciel direktør Peter Frost Rasmussen udtaler:
“Det er glædeligt, at vi har kunnet finde en fælles løsning på det videre ejerskab af Nielsen & Smith A/S. Nielsen & Smith A/S har oplevet en god udvikling både på omsætning og indtjening og er i dag en velkonsolideret forretning. Hornsyld Købmandsgaards 100 % ejerskab af Nielsen & Smith A/S giver et godt fundament for yderligere fokusering på at betjene landmændene på Sjælland, Lolland og Falster, som et konkurrencedygtigt alternativ til den øvrige grovvarebranche.”

Adm. direktør Christian Christensen udtaler:
“Vores køb af familien Frost Rasmussens aktier i Nielsen & Smith er helt i tråd med den plan, vi i fællesskab lagde for godt to og et halvt år siden. Vi glæder os over, at Peter Frost Rasmussen fortsat vil stå i spidsen for vores kornhandel. På kort sigt vil vores kunder ikke opleve ændringer, men senere på året vil vi samle al handel under ét. Hornsyld Købmandsgaard har som opgave at betjene dansk landbrug, og alle vores investeringer har til formål at styrke vores konkurrencekraft.”

**

Eventuelle spørgsmål vedrørende denne nye sammensætning bedes rettet til adm. direktør Christian Christensen på mobil 7214 7085 eller mail cc@hk-hornsyld.dk.