Betingelser for nyhedsbreve

Tilmelding til Nielsen & Smiths nyhedsbreve

Samtykke gives til:
Nielsen & Smith A/S
CVR-nr. 52979218
Adresse: Nielsen & Smith A/S, Sydvestvej 88, 2600 Glostrup
Kontakt e-mail: nskorn@nskorn.dk

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du følgende vilkår.

Nielsen & Smith kan lejlighedsvis ændre disse vilkår. Hvis du fortsætter med at abonnere på og modtage nyhedsbrevene, betragtes det som accept af de ændrede vilkår og betingelser for Nielsen & Smith nyhedsbreve. Vi vil dog altid orientere om eventuelle ændringer i vilkårene.

Tilmelding:
I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet skal du oplyse navn/efternavn, e-mail, telefonnummer, adresse/postnummer/by og interesseområder. Der kan vælges et eller flere interesseområder:

– Økologi
– Alm. landbrug

Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Brug af din e-mailadresse
Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve og valgt interesseområder, anvender vi din e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbreve, som indeholder information baseret på, hvilke interesser du har valgt, samt servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke samt din historik og/eller dine køb.

Servicemeddelelser omfatter fødselsdagshilsen, påmindelse om uafsluttet indkøbskurv, velkomstmail samt e-mails med varer og kategorier, som du har udvist særlig interesse for. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-e-mails, hvilke du ligeledes accepterer.

Som udgangspunkt udsendes der nyhedsbreve et par gange om måneden.

Ved valg af interesseområder modtager du informationer om følgende:

Vi sender viden samt inspiration og idéer, relevante tilbud samt andet materiale omkring foder, såsæd, energi, planteværn, gødning m.m.

SMS:
Når du afgiver dit mobilnummer, accepterer du at modtage:
– SMS’er med nyheder, aktiviteter, events, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer og øvrige henvendelser fra Nielsen & Smith og dertilhørende valgte interesseområder.
– Servicemeddelelser vedrørende dit samtykke samt din historik og/eller dine køb.
– Herudover sendes adfærdsbaserede servicemeddelelser såsom tabt kurv, produktinformationer samt øvrige servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-SMS ’er, hvilke du ligeledes accepterer.

Indsamling af oplysninger
Vi registrerer oplysninger om din adfærd og brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes, og om der klikkes på links mv.
De oplysninger, vi indsamler, om din brug af nyhedsbrevene, bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.
Oplysningerne vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet, bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

Afmelding af nyhedsbrev
Du kan til enhver tid frabede dig kommunikation fra Nielsen & Smith A/S, såfremt det ikke længere ønskes. Du kan afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle e-mails eller ved at skrive til
nskorn@nskorn.dk.

Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mailadresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

Rettelse af oplysninger
Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre dem ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på
nskorn@nskorn.dk.
Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Indsamling af data

Du giver samtykke til, at Nielsen & Smith A/S registrerer og opbevarer data, som afgives til os.

Vi anvender de data, du opgiver til at sende dig relevant og målrettet kommunikation, f.eks. ved at anbefale varer, du tidligere har vist interesse for eller nye relevante varer baseret på dine tidligere køb indenfor vores varesortiment.

Oplysninger og data hverken sælges eller videregives til tredjemand uden dit samtykke, men indsamles til internt brug og opbevares på en sikret server.

Nielsen & Smith A/S følger Markedsføringsloven – herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Læs mere på www.datatilsynet.dk.